Baróti fiatalember budapesti műtétjére gyűjtenek

Baróti fiatalember budapesti műtétjére gyűjtenek

A 26 éves baróti Molnár Attila budapesti műtétjére gyűjt adományokat a Gondviselés Segélyszervezet. Demeter Zoltán az erdővidéki szervezet programfelelőse arról tájékoztat, hogy február közepéig egymillió forintot, vagyis mintegy 15 ezer lejt kellene összegyűjteni a műtét költségeire.

Molnár Attila egy ritka örökletes betegségben szenved, a Recklinghausen szindróma miatt arcának egyik felén daganat alakult ki, amely a szemére is átterjedt.

A fiatalember 2008-ban már átesett egy műtéten, akkor a daganatot részlegesen eltávolították, most azonban újabb beavatkozásra van szüksége. A daganat miatt a bal szemével nem lát, és a bal fülével nem hall. Jelenleg rokkantnyugdíjas, részmunkaidőben dolgozik. Édesanyja postás, ő a hetedik osztályos Katikáról is gondoskodik, aki szintén az örökletes betegségben szenved, évekkel ezelőtt agydaganattal műtötték, azóta is járnak felülvizsgálatra.

A Molnár család anyagi helyzete nem teszi lehetővé a műtét költségeinek fedezését, ezért fordultak a segélyszervezethez.

Attila február 21-én kell jelentkezzen a budapesti Országos Onkológiai Intézetben. A műtéttől függ, hogy a későbbiekben miként alakul az élete. Abban bízik, hogy ha a beavatkozás sikeres lesz, megszerezheti a járművezetői engedélyt, és gépkocsivezetőként dolgozhat. Aki segíteni szeretné Molnár Attilát, átadhatja az adományt személyesen a családnak, vagy a következő számlákra utalhat:

Molnár Ibolya (számlatulajdonos)
OTP BANK ROMANIA SA - BARAOLT
RO70 OTPV 3000 0011 3508 RO02 – lej
RO74 OTPV 3000 0011 3508 HU02 – forint
RO27 OTPV 3000 0011 3508 EU02 – euró
RO84 OTPV 3000 0011 3508 US02 – dollár
Külföldi utalásokhoz SWIFT kód: OTPVROBU

forrás: https://szekelyhon.ro/aktualis/baroti-fiatalember-budapesti-mutetjere-gyujtenek

Tags: Szervezeti hírek: Gondviselés Segélyszervezet
Települések hírei: Barót