Súlyos vádak két segesvári férfi ellen: fogva tartották, megerőszakolták a kiskorú lányt

Súlyos vádak két segesvári férfi ellen: fogva tartották, megerőszakolták a kiskorú lányt

Másfél évig fogva tartott, bántalmazott, megerőszakolt és prostitúcióra kényszerített egy tizenhárom éves lányt egy segesvári ötvenéves férfi, akinek bűntársa is volt egy huszonkilenc éves férfi személyében. Egyiküket előzetes letartoztatásba helyezték, másikuk szabadlábon védekezhet.

 A nyomozás során kiderült, hogy a két segesvári férfi 2017 nyarán elrabolt és azóta erőszakkal fogva tartott egy akkor tizenhárom éves lányt. A kiskorút bezárva tartották, az ötvenéves férfi többször megerőszakolta, sőt arra kényszerítette, hogy különböző helyszíneken más férfiakkal is szexuális viszonyt folytasson.

A marosvásárhelyi rendőrök, a csendőrökkel közösen múlt héten három helyszínen tartottak házkutatást, és akkor azonosították a két férfit. Huszonnégy órára őrizetbe vették mindkettőjüket. Az ügyészség elrendelte, hogy harminc napig tartsák fogva az ötvenéves férfit, és hatósági felügyelet alatt vizsgálódjanak a huszonkilenc éves bűntársa ellen. Az ellenük felhozott vádak: nemi erőszak, kiskorúval való szexuális viszony, embercsempészet és illegális fogva tartás.

forrás: https://szekelyhon.ro/aktualis/sulyos-vadak-ket-segesvari-ferfi-ellen-fogva-tartottak-megeroszakoltak-a-kiskoru-lanyt

Tags: Települések hírei: Segesvár