Játék- és sportszerbörzét szervez a gyergyói Fészek

Játék- és sportszerbörzét szervez a gyergyói Fészek

A gyergyói édesanyák egyesülete, a Fészek évente többször szervez babaruhabörzét. Az édesanyák részéről megfogalmazódott az igény, hogy ezúttal az ünnepek közeledtével játékot és sportszert is lehessen ily módon értékesíteni, illetve beszerezni.

Nemrég ünnepelte hatodik születésnapját a Fészek. A nonprofit szervezetet gyergyószentmiklósi anyukák alapították, és már a hivatalos bejegyzését megelőzően is sok programot szerveztek.

„Idén ősszel megfogalmazódott az igény egy más jellegű börzére, és a Fészek örömmel vállalta el ennek megszervezését is. Az ünnepek közeledtével játék- és sportszerbörzére várjuk az érdeklődőket. Ezen használt és új játékokat, sportszereket lehet majd árusítani, illetve vásárolni, emellett várjuk a kézműves, ünnepi jellegű díszeket, ajándékokat készítőket is” – ismertette Szász Emese, az egyesület alelnöke. A helyszín sem a megszokott lesz, ezúttal a Vadászok utcában, az erdészet udvarán található épületben rendezik meg a börzét. Asztalokat még lehet foglalni, a megszokott módon, Bodó Annamáriánál a 0744–516716-os telefonszámon.

„A börze november 30-án, szombaton délután fél négytől hat óráig tart majd, a jó hangulat garantált, és a támogatóinknak köszönhetően sokféle tombolanyereménnyel várjuk az érdeklődőket, vásárlókat” – tette hozzá Szász Emese, aki a további tervek kapcsán elárulta, hogy a Fészek idén is csatlakozik az Együtt, egymásért, szentmiklósiakért karitatív rendezvénysorozathoz. Az édesanyák december 14-én fogadják örökbe a Sláger Centerben kihelyezett adománygyűjtő ládát, és várják a nemes cél érdekében a felajánlásokat.

A Gyergyói Édesanyák Egyesülete továbbra is nyitott, szívesen fogadják körükbe az édesanyákat, ugyanakkor az észrevételekkel, programigényekkel is lehet keresni a tagokat.

forrás: https://szekelyhon.ro/aktualis/jatek-es-sportszerborzet-szervez-a-gyergyoi-feszek

Tags: Szervezeti hírek: Fészek - Gyergyói Édesanyák Egyesülete
Települések hírei: Gyergyószentmiklós