Igényfelmérést indítunk!

Kedves felhasználók, kedves kollégák!

A szociálisháló.ro portál elsősorban az erdélyi magyar szociális tevékenységű szervezetek munkatársainak készül, segítő foglalkozású szakembereknek, de szívesen látunk mindenkit, aki a szociális szféra iránt érdeklődik, vagy akár támogatást, segítséget keres. Mintegy 420 szociális tevékenységgel is rendelkező erdélyi magyar nonprofit szervezet, és többszáz segítő szakember számára szeretnénk egy színvonalas szakmai portált fejleszteni, működtetni, és segíteni egy szakmai közösség kialakulását, épülését, az erdélyi magyar szociális háló fejlődését.

A honlapot a Gyergyói Közösségi és Szociális Erőforrásközpont működteti egy önkéntesekből álló kis csapattal. A honlapon jelenleg a szociális hálóval kapcsolatos hírek, hírlevél, egy szervezeteket bemutató katalógus, néhány szakmai bejegyzés és kutatási bemutató található, de nagyon sok ötletünk van, amellyel az oldalt fejleszteni szeretnénk. 

A napokban egy rövid (8-10 perces) kérdőíves igényfelmérést indítunk azzal a céllal, hogy jobban megismerjük a szociálisháló.ro szakmai információs portál látogatóit, a felhasználók igényeit és javaslatait a portál működtetésével, fejlesztésével kapcsolatosan, és ezek alapján tervezzük meg idei fejlesztéseinket.

Első körben személyre szóló meghívó leveleket küldünk az adatbázisunkban és nyilvános katalógusunkban szereplő szervezetek vezetőinek, kapcsolattartóinak, valamint a BBTE szociális munka és teológia-szociális munka szakos végzettei közül azoknak, akiknek rendelkezünk elérhetőségeivel. Második lépésben nyilvánosan is meghirdettük a felmérést, amit bárki kitölthet, aki szeretne, az alábbi linken:

http://szocialishalo.ro/kutatas/index.php/293656?lang=hu

Arra kérjük válaszoljon néhány kérdésünkre a honlap működtetésével, fejlesztésével kapcsolatosan, ossza meg velünk véleményét, ötleteit, igényeit!

Köszönjük szépen!
dr. Dániel Botond és a szociálisháló.ro csapata

A szociálisháló.ro portált a Gyergyói Közösségi és Szociális Erőforrásközpont működteti

Programfelelős:
dr. Dániel Botond, szociológus, társult egyetemi oktató

Önkéntes munkatársak:
Gyenes Kincső, Héjja Noémi, Márkos Ágnes, Réti Ingrid Beáta
szociális munka szakos egyetemi hallgatók
BBTE, Kolozsvár

A honlap támogatói

megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap

communitas vizszintes

Publish modules to the "offcanvas" position.