A Gyulafehérvári Caritas aktuális képzései

Kórházi segédápoló, otthoni idősgondozó és elsősegély képzések indulnak Csíkszeredában és Székelyudvarhelyen.

kepzesek worldcloud 0

• KÓRHÁZI SEGÉDÁPOLÓ (INFIRMIER) KÉPZÉS indul Csíkszeredában. Ajánljuk kórházban, szakképesítés nélkül dolgozó ápolóknak, illetve bárkinek, aki elhivatottságot érez a gondozói szakma iránt. Jelentkezni lehet hétköznaponként 9:00-15:00 óra között Csíkszeredában a 0732-830-034-es telefonszámon, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen.
Jelentkezési határidő Csíkszeredában 2018. április 30.

További részletek itt olvashatóak >>>

• OTTHONI IDŐSGONDOZÓ KÉPZÉS indul Székelyudvarhelyen. Ajánljuk azoknak, akik elhivatottságot éreznek a gondozói szakma iránt, és akiknek a családjában van gondozásra szoruló idős vagy beteg. Jelentkezni lehet hétköznaponként 8:00-16:00 óra között Székelyudvarhelyen a 0732-830.150-es telefonszámon vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen
Jelentkezési határidő Székelyudvarhelyen április 30.

További részletek itt olvashatóak >>>

• ELSŐSEGÉLY KÉPZÉS indul Csíkszeredában és Székelyudvarhelyen. Ajánljuk balesetveszélyes munkakörben dolgozó személy számára, illetve mindazon személyeknek, akik szeretnék tudni, hogy mi a teendő az orvos és mentő megérkezéséig, és akit érdekelhet az elsősegélynyújtás. Jelentkezni lehet hétköznaponként 8:00-16:00 óra között Csíkszeredában a 0732-830-012-es telefonszámon, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen, Székelyudvarhelyen a 0732-830.150-es telefonszámon vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen.

Jelentkezési határidő Csíkszeredában: 2018. június 15.

További részletek itt olvashatóak >>>

forrás: http://caritas-ab.ro/hu/aktualis-kepzeseink