SzociálisHáló.ro igényfelmérés


Jelen kérdőív azt a célt szolgálja, hogy jobban megismerjük a szociálisháló.ro szakmai információs portál látogatóit, felhasználóit, a felhasználók igényeit és javaslatait a portál működtetésével, fejlesztésével kapcsolatosan.

 

Kedves felhasználók, kedves kollégák!

A szociálisháló.ro portál elsősorban az erdélyi magyar szociális tevékenységű szervezetek munkatársainak készül, segítő foglalkozású szakembereknek, de szívesen látunk mindenkit, aki a szociális szféra iránt érdeklődik, vagy akár támogatást, segítséget keres.

A honlapot a Gyergyói Közösségi és Szociális Erőforrásközpont működteti egy önkéntesekből álló kis csapattal. A honlapon jelenleg a szociális hálóval kapcsolatos hírek, hírlevél, egy szervezeteket bemutató katalógus, néhány szakmai bejegyzés és kutatási bemutató található, de nagyon sok ötletünk van, amellyel az oldalt fejleszteni lehetne.

A honlapon havonta 400-500 látogatást fogadunk, hírlevelünkre 53 személy van feliratkozva, katalógusunkban 160 szervezet adatlapja található meg. Mintegy 420 szociális tevékenységgel is rendelkező erdélyi magyar nonprofit szervezet, és többszáz segítő szakember számára szeretnénk egy színvonalas szakmai portált fejleszteni, működtetni, és segíteni egy szakmai közösség kialakulását, épülését, az erdélyi magyar szociális háló fejlődését.

Arra kérjük válaszoljon néhány kérdésünkre a honlap működtetésével, fejlesztésével kapcsolatosan, ossza meg velünk véleményét, ötleteit, igényeit.

A kérdőív kitöltése körülbelül 8-10 percet vesz igénybe.

Köszönjük szépen!
dr. Dániel Botond és a szociálisháló.ro csapata

 

36 kérdés van ebben a kérdőívben

Adatvédelmi megjegyzés
Ez a kérdőív névtelen
A kérdőívre adott válaszokkal együtt nem rögzítünk semmiféle azonosító információt a válaszadóról, kivéve, ha kifejezetten erre vonatkozó kérdés szerepel a kérdőívben. Ha azonosító kitöltésjelszót használt ennek a kérdőívnek az eléréséhez, megnyugodhat, hogy ezt a kitöltésjelszót a válaszoktól elkülönítetten kezeljük. A kitöltésjelszót külön adatbázisban tároljuk, és csak azt jelzi, hogy a kitöltése befejeződött ill. még nem fejeződött be. A kitöltésjelszó semmilyen módon sem kapcsolható össze a kérdőív kérdéseire adott válaszokkal.